Regulier schoonmaakonderhoud

Onder regulier schoonmaakonderhoud en interieur verzorging wordt het dagelijks en periodiek schoonhouden van kantoren en gebouwen verstaan.

In het belang van de opdrachtgever

Bij elke opdrachtgever van Aqua Clean+ streven wij er na om vaste medewerkers/ters die een standaard vast werkprogramma afwerken. Hierdoor groeit het verantwoordelijkheidsgevoel voor het desbetreffende object en zullen de medewerkers continu gemotiveerd hun schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren.

Logboek

Bij onze vaste/opdrachtgevers wordt een logboek neergelegd die voordat de schoonmaakwerkzaamheden aanvangen wordt nagekeken door de medewerkers of er opmerkingen in vermeld staan. Dit om ergenissen te voorkomen. Verder wordt het logboek geparafeerd nadat het werkprogramma is afgewerkt. Kunnen niet alle werkzaamheden volgens het werkprogramma afgewerkt worden moet dit door de medewerker vermeld worden in het logboek. Ook moet dit worden gecommuniceerd met de rayonleider/ster die dit met de opdrachtgever bespreekt. 

Waarborging kwaliteit uitgevoerde werkzaamheden

Om de continu hoge kwaliteit te waarborgen zullen rayonleider/ster regelmatig controles uitvoeren. Deze controles worden uitgevoerd door middel van DKS controle rapporten. Ook worden tijdens deze controles logboeken nagekeken die dan met de opdrachtgever en uitvoerende medewerker/ster worden geĆ«valueerd.

schoonmaakster ac

computerreiniging